Analplugg glas

0 Comments

analplugg glas

Analplugg i glas. e-twinningblog.se: T Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Pris: kr. Antal: Tillfälligt slut. - ELLER -. Lägg till i önskelistan. Jämför. 0 recensioner | Skriv en. En annan fördelaktig egenskap är att en glas analplugg kan du värma upp och kyla vilket vilket ger dem ytterligare en dimension. Det bästa och säkraste sättet. Sinful Elegant Glas Analplugg är idealisk för nybörjare som önskar att experimentera med anal stimulering. Kan värmas upp och kylas. Köp på e-twinningblog.se analplugg glas

Video Analplugg glas

Analplugg i glas Vi tror stenhårt på att maximera kundens köp upplevelse av billiga sexleksaker online med snabba leveranser, fraktfritt, låga priser, snabb returhantering och regelbunden uppdatering av nyheter. Vi erbjuder allt från massagestavardildosrabbit old lady analklitorisvibratorFleshlightbondage, lösvaginorfucking sister in lawpenisöverdrag meghan falcone nude, penispump, knipkulorgeishakulorglidmedel, kondomer, analpluggar porno mouvies, LELO och har med detta ett nära sammarbete med flera världsledande leverantörer av sexleksaker. Kyl eller värm staven för nya sensationer. Om kvinnan har henshin emergence vibrerande plugg under samlag så kan oftast mannen känna vibrationerna i vaginan, då skiljeväggen är såpass tunn. En liten plugg i mjukt och flexibelt gummimaterial, perfekt för nybörjare. En förvaringspåse av svart sammet ingår med analpluggen.

Analplugg glas - butik svensk

Glas - Fri från ftalater - Vattentät - Lätt att rengöra - Införbar längd: All hantering och paketering av våra sexleksaker sker av kompetent personal med tystnadsplikt. Den här lyxiga analpluggen är 11,5 cm lång och har en största omkrets på 11 cm och den har en stabil bas för att du ska kunna känna dig säker vid användning. Ring nertill ger bra grepp. Med Klarna Checkout erbjuder vi kortbetalning, direktbetalning, faktura och delbetalning kostnadsfritt. För variation och nya sensationer kan man enkelt spola staven under varmt eller kallt vatten.

0 Replies to “Analplugg glas”